Bumerang

14 Temmuz 2014 Pazartesi

Muzlu Rulo Pasta


Malzemeler 
Pandispanya icin
* 4 adet yumurta 
* 70 gr pudra sekeri 
* 1 paket vanilya 
* 30 gr un 
* 10 gr misir unu

Kremasi icin 
* 2 su bardagi sut 
* 2 yemek kasigi toz seker 
* 2 yemek kasigi un 
* 1 paket sutle cirpilmis kremsanti 

Hazirlanisi
4 adet yumurta aki 50 gr pudra sekeriyle cirpilir. Kalan yumurta sarilari ise pudra sekerinden kalan 20 gr sekerle cirpilir. Yumurta sarisina un, misir unu ve vanilya eklenip karistirmaya devam edilir. Cirpilan yumurta aklarida yavas yavas karisima ilave edilip firin tepsisine yayilir. 170 derecelik firinda pisirilir. 
Kekimiz pisirken kremasi hazirlanir. Sut, seker ve un bir tencerenin icerisine konur ve kaynatilir. Biraz ilidiktan sonra icerisine sutle cirpilmis kremsanti eklenir. 
Kek pistikten sonra soguyan krema arasina surulup muzlar yerlestirilir ve rulo seklinde sarilir. 2-3 saat buzdolabindan bekletip servise sunabilirsiniz. 

Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...