Bumerang

26 Şubat 2014 Çarşamba

Çerkez Tavuğu Salatası


Malzemeler
  • 2 adet tavuk göğsü
  • 2 dilim bayat ekmek içi
  • 1 su bardağı ceviz
  • 3 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Dereotu
  • Havuç
  • Tuz
Hazırlanışı
Öncelikle tavukları haşlayıp küçük parçalar haline getirin. Rondodan tavuk, ekmek içi ve cevizleri geçirin. 
Bir kapta yoğurt, mayonez, dövülmüş sarımsak ve sıvı yağı karıştırın. Rondodan çektiğiniz karışımı da ilave ettikten sonra tuz, havuç ve dereotunuda ekleyip iyice karıştırın. Çerkez tavuğunuz servise hazır.

Afiyet olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...