Bumerang

18 Aralık 2013 Çarşamba

Mozaik Pasta


Malzemeler
  • 1 paket pötibör bisküvi
  • 1 su bardağı tereyağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1/2 su bardağı süt
  • 50 gr kakao
  • 1/2 su bardağı dövülmüş fındık
Hazırlanışı
Bir tencere içerisinde tereyağ, yumurta, şeker, süt ve kakaoyu yaklaşık 3 dk pişirin. Ayrı bir kapta bisküvileri küçük parçaları bölün. Üzerine hazırladığınız kakaolu karışımı dökün. Fındığıda ilave edip karıştırın. Ben uzun bir kek kalıbında şekil vermeyi tercih ettim. Siz dilerseniz folyo kağıdına sarıp ya da başka bir kalıpta da şekil verebilirsiniz. Dolapta 3-4 saat beklettikten sonra servise sunabilirsiniz.

Afiyet olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...