Malzemeler
- 125 gr tereyağ
- 1 adet yumurta sarısı
- 1/2 su bardağı toz şeker
- 1 çorba kaşığı kakao
Üzeri İçin
- 1 paket marshmallow
- 80 gr çikolata
Hazırlanışı
Yumurta, tereyağ ve şekeri iyice yedirin. Kakao ve unu eleyerek bu karışıma ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde edin. Hazırlamış olduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizle bastırarak düz bir hamur elde edin. 170 derecelik fırında yaklaşık 20 dk kadar pişirin. Bu sırada marshmallowları ikiye bölüp kurabiyeniz piştikten sonra sıcakken üzerine koyun ve tekrarda sıcak fırında 2-3 dk bekletin. Ardından benmari usulü çikolatanızı eritip marshmallowların üzerine döküp biraz dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun... :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder